Mandag 3. august var første arbeidsdag for Ole Peter Tangnæs som har tredd inn i rollen som ny daglig leder på Vyrk, avdeling Valdres og Trysil.

Tangnæs har mange års ledererfaring etter å ha jobbet med hytteutbyggingen i Trysilfjell Arena for Trysilfjell Hytter de siste 6 årene, og er glad for å ha fått denne muligheten og tilliten. Tangnæs har også tidligere erfaring fra konsulent- og entreprenørbransjen fra Oslo til Kirkenes, og har fagbrev som tømrer med 5 års erfaring i tillegg til ingeniørutdanningen.

  • Jeg ser fram mot å ta fatt på en ny utfordring, og ser gode vekstmuligheter for bedriften. Jeg gleder meg også til å bli kjent med alle hos Vyrk, og at vi sammen skal finne de gode måtene å jobbe på i et marked med stort potensiale.

Steinar Lyseng, avtroppende daglig leder, går over i en ny stilling som salgsansvarlig i Vyrk.

Vyrk er stolt av å få Ole Peter med på laget. Trysil har det største vekstpotensialet, og det er derfor viktig for oss å få inn en leder med god erfaring til å drifte den produksjonen. Det er økt vekst i Trysil-regionen, og derfor vil Tangnæs ha hovedbasen sin der.

Vyrk, som leverer ferdigbehandlede gulv, vegger og tak, samt finérte plater og spile-elementer merker etterspørselen etter norskproduserte og overflatebehandlede produkter. Vyrk fokuserer stort på miljøvennlig trevirke og å drive «grønt». I 2019 omsatte Vyrk for 50 millioner i Valdres og for 25 millioner i Trysil, men framtidsutsiktene tyder på at Trysil-bedriften blir minst like stor.