Ledige stillinger

Til vår fabrikk på Stange søker vi etter en strukturert og systematisk produksjonsleder.

Vyrk er en bærekraftig industribedrift på Innlandet som leverer skreddersøm fra gulv til tak innen panel, spiler, finérte plater, glassvegger, gulv og listverk. Vi har fabrikker i Rogne, Trysil og Stange, samt et eget høvleri i Brumunddal. Målet vårt er å være den mest attraktive leverandøren på markedet gjennom å skreddersy løsninger med norsk klimavennlig produksjon basert på kundens behov. Vi har levert til en rekke signalbygg for våre kunder som vi er veldig stolte av, og er godt synlige i våre markedssegmenter.

Vi er rundt 60 ansatte totalt, og har en god fordeling mellom menn og kvinner. Vår visjon er å være mest attraktive både for kunder og ansatte. Dette lever vi ut gjennom verdiene våre fleksibel, aktuell og solid. De senere årene har vi investert flere millioner i nye maskiner og digitalisering for å effektivisere produksjonen, og vi investerer mye i innovasjon og utvikling. Vekstambisjonene er store og i 2023 vil vi omsette for ca. 160 millioner. Vi har et mål om å doble omsetningen innen 2025.

Vil du lede og utvikle Vyrk i Stange? 

Som person er du målrettet og genuint opptatt av å lede dine ansatte til gode resultater. Du viser vei, bygger gode relasjoner og får folk med på notene. Det kler deg derfor godt å ta det operative ansvaret, du er en synlig og tydelig leder som bidrar til at hver enkelt ansatt får utnyttet og utviklet sine sterke sider. Med din lederstil er det lett for dem å finne motivasjon selv!

Erfaring fra industri eller byggebransjen og høyere relevant utdanning er en fordel, men interesse for produksjon, trevirke og evne til å lære våre produkter er vel så avgjørende.

Dine arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Planlegge og styre produksjonen på en effektiv og lønnsom måte
  • Ansvar for at produktene holder kvaliteten som Vyrk representerer
  • Følge opp bedriftens KS/ HMS rutiner og aktivt bidra til å forbedre disse
  • Delta på ledermøter
  • Stillingen har personal- og budsjettansvar for avdelingen
  • Bidra til at Vyrk etterlever sin visjon om å være MEST ATTRAKTIV for våre ansatte og våre kunder

Vil du vite mer eller har spørsmål om stillingen?

Da kan du kontakte adm. dir. Runar Jakobsen for en prat. Han treffes på tlf. 901 80 769

Søknader sendes vår HR ansvarlig Roar Nordsveen; roar@vyrk.no

Søkere vil bli vurdert og kontaktet fortløpende.