Vyrk

Vyrk AS er en industribedrift som beiser og maler panel og listverk til vegger og tak, før montering. Vyrk har også en fabrikk i Trysil, som er ledende i Norge på produksjon av spiler og finérte plater, samt ulike overflatebehandlinger. En egen glassveggproduksjon på Stange ble kjøpt opp i 2021 og utvider produktporteføljen.

De senere årene er det investert flere millioner i nye maskiner og digitalisering for å effektivisere produksjonen i årene som kommer, og vekstambisjonene er store.
Målet vårt er å være den mest attraktive leverandøren på markedet.

Les vår brosjyre her.

Rene, norske råvarer

Begge produksjonene har mulighet til å lage og overflatebehandle etter kundens ønske. Det er investert flere millioner i nye maskiner for å effektivisere produksjonen og åpne opp for nye ideer. Vyrk har stort fokus på kvalitet og på rene, norske råvarer.

Vi er en Miljøfyrtårn-bedrift, som setter miljø og miljøvennlige produkter i fokus. Dette er med for å sørge for at du som sluttbruker kan føle deg trygg på at miljøaspektet blir tatt hensyn til. Vårt arbeid har blitt verdsatt og vi ble i 2015 kåret til Årets Bedrift i Valdres, og gasellebedrift 3 år på rad.