VYRK ansatte

VYRK – vakkert, tidløst og miljøvennlig trevirke fra Valdres

VYRK er en industribedrift som beiser og maler dine vegger, gulv, listverk og tak, før montering. Vi har over 10 års erfaring og har bygd opp en moderne produksjonslinje i vår fabrikk i Rogne, Valdres.

Større VYRK logo nettVi har stor intern fagkunnskap innenfor feltet industriell beising og maling, samt interne ressurser på fargesammensetninger, blikk og sans for farger. I tillegg har vi en svært effektiv produksjonslinje. Derfor er vi din ideelle partner når det gjelder å gå til innkjøp av panel og kledning til din nye hytte eller hus.

I dag er det stort tidspress på oss alle. Fritida vår er dyrebar og vi søker løsninger for å minimalisere egen arbeidstid hvor dette er relevant. Med industriell beising og maling av panel og kledning til ditt nye prosjekt frigjør du mye av egen tid. Når du i tillegg vet at sluttresultatet av vår industrielle behandling blir så bra, faktisk bedre enn hva du kan få til manuelt, er det ingen tvil om at du har mye igjen for å benytte oss. Industriell behandling blir bedre bl.a. fordi det gjøres under optimale forhold, hele bordbredden blir dekket av beis/maling slik at du unngår krympestriper, og det blir garantert lik mengde beis/maling på hele bordet. Du unngår sjenerende skjolder.

Vi har svært gode samarbeidspartnere på leverandørsiden av både beis, maling, panel, listverk og kledning. Vi er stor kunde av disse og kan dermed stille krav til at alt leveres av beste kvalitet. I tillegg har vi samarbeid med leverandør av eikeparkett slik at vi i dag tilbyr fullt sortiment til vegger, tak og gulv.

Vi brekker alle farger selv og i tillegg til kjente standardfarger av beis lager vi våre egne farger. Dette for å være i forkant av den store utviklingen som skjer i markedet, med nye krav til hvordan farger skal være.

Vi har store utstillinger av panel og kledning med beisefarger, samt eikeparkett, både ved vår fabrikk i Rogne (Valdres) og i Oslo.
Du er hjertelig velkommen innom for å ta en kikk!

Vårt fokus er kvalitet

VYRK er gasellebedrift 3 år på rad og Miljøfyrtårn-bedriftVYRK har hele sitt fokus på kvalitet. Med fokus på rene norske råvarer sørger vi for at du som sluttbruker kan føle deg på trygg på at miljøaspektet er tatt hensyn til.

Vårt arbeid har blitt verdsatt ved å bli Årets Bedrift i Valdres, 2015, og Gasellebedrift 3 år på rad.

Vi er også en Miljøfyrtårn-bedrift. Dette forteller at miljø og miljøvennlige produkter er i fokus hos oss.