Loading...

Velkommen til våre utstillinger i Valdres og Oslo

Du er hjertelig velkommen til et inspirerende og informativt besøk i en av våre utstillinger. VYRK har egne showroom både i Valdres og Oslo, hvor våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg med å finne farger og profiler du drømmer om. 

Utstillingen i Rogne, Valdres, ligger i 2. etasje over våre produksjonslokaler. Utstillingen i Oslo har enkel tilgjengelighet og gode parkeringsmuligheter i Brobekkveien.

Ved å besøke en av våre utstillinger vil du ha større forutsetning for å gjøre det rette valget av materialer, profiler og farger. Både ved hjelp av rådgivere som har spesialisert seg på området, samt mange prøver og utstillinger av innvendig panel, utvendig kledning, listverk og eikeparkett/-gulv.

VYRK – en trendsetter innen farger

VYRK leverer behandlet trevirke i alle JOTUN sine farger, men blander også de unike fargene du drømmer om.

Vi har også et godt utvalg av egne, utstilte beisfarger til panel og listverk, hvor flere er svært populære. I så måte er VYRK blitt en trendsetter innen farger.

Skreddersøm fra gulv til tak

Vi har sett at våre kunder har en stor verdi av å kunne velge material- og fargekombinasjoner på vegg, tak, listverk og gulv sammen. Derfor er VYRK også forhandler av kvalitetseikegulv og -parkett, fra gulvleverandører med minst 30 års erfaring.

Hyttemessen

Hyttemarkedet er en viktig målgruppe for VYRK, og vi er derfor å treffe på Hyttemessen, Hellerudsletta, hver vår og høst.

I tillegg stiller vi på andre messer og begivenheter, der vi tror våre potensielle kunder forventer å treffe oss.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende presentasjon av våre muligheter!

Avtal tid for utstilling

For å gi deg en best mulig presentasjon og rådgivning anbefaler vi deg å avtale tid i en av våre utstillinger. Bruk gjerne skjemaet nedenfor.

Utstillingen i Valdres

Hverdager: kl. 08-15. Lørdag stengt*

* Alltid betjent, men avtal gjerne tid til forberedelser.

Utstillingen i Oslo

Man-ons: kl. 07-17. Tors: kl. 07-18. Fre: kl. 07-14 Lørdag stengt **

** Utstillingslokalet er plassert hos TreMiljø Prosjekt og er bemannet hverdager. Lørdag Stengt. Dersom du ønsker en representant fra Vyrk til stede, ta kontakt med Hans Petter som er tilgjengelig etter avtale.  Book gjerne tid i skjemaet over.