Det er litt under en måned igjen til årets Bygg Reis Deg-messe står for tur. Vi ser fram til å møte dere igjen på messen som samler over 500 utstillere med de beste løsningen innen bygg, bolig og anlegg på Nova Spektrum 18-21.oktober.  

Vyrk kan vinne Byggenæringens Innovasjonspris

Årets messe byr for vår del på flere store nyheter, og vi er veldig spente på å vise fram noen av våre nye, spennende produkter og løsninger. Vi er i år blant finalistene som kan vinne den gjeve prisen, Byggenæringens Innovasjonspris, for vårt bidrag med Bærekraftpanelet fra Vyrk. Vi har lagt ned mye arbeid bak etableringen av panelet, og vi er derfor svært stolte og ydmyke over å bli nominert til denne prisen. Det betyr mye at produktet legges merke til i byggebransjen, og er et produkt som tar sikte på å være en viktig bidragsyter i forhold til de store klimautfordringene og avfallsproblematikken som byggenæringen står overfor. Utnevnelsen av hvem som stikker av med prisen avsløres fredag 20.oktober.

Presenterer nyskapende modulkonsept for innervegger på Bygg- Reis Deg

På Bygg Reis Deg blir det også mulig å få en forsmak på det nyutviklede veggsystemet fra Vyrk og Spilka Industrier, utviklet i samarbeid med Inventas. Veggene vil komme både i en tre- og stålstenderversjon og vil være å finne på Vyrk og Spilkas respektive stander på messen. Smarte vegger systemet åpner opp for en stor grad av gjenbruk og vil være spesielt attraktivt for miljøer med mye ombygging.

Innovasjonspartnerskap for regjeringskvartalet

Statsbygg lyste i forbindelse med prosjektet nytt regjeringskvartal en konkurranse om smarte, innvendige lettvegger. Bestillingen var å utvikle et innerveggsystem med lavere materialsvinn og større fleksibilitet. Et konsortie bestående Inventas, Spilka Industri, Vyrk ble valgt for å jobbe videre med ideene.  Målsettingen har vært å utvikle et industrialisert veggsystem med integrert teknikk som kan flyttes og gjenbrukes.

Vår stand finner du i hall D på stand D02-12, og vi ser virkelig fram til å vise fram litt av det vi kan få til.

Finn din til gratisbillett her