Et nytt år er som en blank side som er klar for å fylles. 2024 er her, og det er på tide å omfavne det med åpne armer. Dette året ser ut til å bli fylt med spennende og innovative trender, og vi har prøvd å samle noen av disse her:

  1. Naturlige materialer: Bruk av naturlige materialer som tre, stein og keramikk i interiøret er veldig trendy. Dette gir en organisk og varm følelse til rommet.- Det er ingen hemmelighet at vi er svake for bruk av treverk i interiøret. Tre har en unik evne til å tilpasse seg forskjellige stiler og innredningspreferanser. Enten du foretrekker en moderne og minimalistisk stil eller en rustikk og tradisjonell stil, kan tre være flott til ethvert rom. I tillegg til å være estetisk tiltalende har treprodukter også fordeler når det gjelder bærekraftighet.

  1. Bærekraftig design: Bærekraftighet er viktig i dagens verden, og dette gjelder også for interiørdesign, bygging og oppussing. Folk ønsker å bruke resirkulerte materialer, energieffektive løsninger og bærekraftige produkter i hjemmet sitt.
    – Vårt populære panel, Bærekraftpanelet, er et estetisk panel som er 100% resirkulerbart med et eget unikt pantesystem.
  1. Fargerike aksenter: Mens nøytrale farger som hvitt og grått fortsatt er populære, ser vi også en økning i bruk av fargerike aksenter. Dette kan være gjennom møbler, puter, tepper eller veggdekorasjoner. Det gir en frisk og livlig atmosfære i hjemmet.

  2. Minimalistisk design: Minimalisme fortsetter å være en trend, med rene linjer, enkelhet og funksjonalitet i fokus.

Hvis du ønsker å legge til en touch av natur og varme til hjemmet ditt, kan bruk av treprodukter være en flott ide!