Vyrk AS kjøpte i 2018 Trysil Interiørtre AS. Virksomhetene fokuserer på miljøvennlig produksjon av ferdigbehandlet innvendig- og utvendig panel, samt spiler og finérte plater. Totalt var det i 2020 over 30 ansatte og selskapene hadde en samlet omsetning på kr 70 millioner sier daglig leder Ole Peter Tangnæs.

Det settes høye mål for vekst de kommende årene. For å styrke posisjonen i markedet og profesjonalisere virksomhetene er det valgt nytt felles styre i selskapene.

Det nye styret består av Tore Nyhus, som styreleder. Mens Elisabeth Aase, Vigdis Næsseth, samt Steinar og Reidar Lyseng er valgt som styremedlemmer. De to siste er store aksjonærer og sitter begge i ledende posisjoner i selskapene.

Tore Nyhus har lang erfaring som bedriftsleder, og jobber i dag som styrekonsulent og bedriftsutvikler. Nyhus sier følgende om sitt nye verv:

«Jeg setter stor pris på å få være med på en spennende videreutvikling av virksomhetene hvor eierne har ambisjoner om at selskapet skal være en ledende aktør på sitt område. Kompetansen som gjennom mange år er bygd opp i Valdres og Trysil er imponerende, og jeg ser fram til å lede et godt sammensatt styre og bidra til arbeidet med å ta virksomhetene videre mot selskapenes mål.»

Elisabeth Aase er gründer og etablerer av AASE-gruppen som arbeider innen prosjekt- og byggeledelse, samt eiendomsutvikling.

Vigdis M. Næsseth er daglig leder og forretningsutvikler i Fossekall AS. Hun har lang erfaring innen bedriftsutvikling og har bistått flere aktører i næringslivet til lønnsom vekst.

Steinar Lyseng er tidligere daglig leder, og nå salgsleder i Vyrk, mens Reidar Lyseng er økonomiansvarlig og forretningsutvikler.