Spiler i tre tilfører rommet et moderne uttrykk, og er spennende å bruke både innvendig og utvendig. Hos Vyrk produserer vi spiler i alle treslag, med et stort utvalg av ulike overflatebehandlinger. Prefabrikkerte spile-elementer vil kunne gjøre jobben raskere og enklere, og trenden tilsier at flere ønsker å bryte med det mer tradisjonelle.

Spile-elementer er med på å skape flotte visuelle uttrykk på både vegger og tak. Vi leverer spiler i ulike treslag og med ulik overflatebehandling. Det er også mulig gjennom riktig overflatebehandling at spilene tilfredsstiller ulike brannkrav. På baksiden av spilene kan det monteres en akustisk duk, som er med på å gi god lyddemping og redusere støy i rommet. Disse kan leveres med ulike spalteåpning, som også er avgjørende for akustikken i rommet. Fargen på duken kan varieres mellom sort, grå eller hvit. Våre standard spile-elementer kommer ferdig på sort bakplate, med spiler i eik og furu med ulik overflatebehandling. Disse kommer ferdigmontert på flater i dimensjonen 600x2400mm.

Spiler levert til Hotel Alexandra i Loen, med ulike spalteåpninger for uttrykk og akustikk.

Med den gode lyddempingen som oppnås av spiler, velges det ofte av arkitekter i rom der akustikken spiller en stor rolle. Ofte gir rom med høy takløsning utfordringer knyttet til lyd, noe som spile-elementer kan være med å nøytralisere. I tillegg til de akustiske fordelene vil spiler kunne bryte med andre vegg og takflater, og skape et flott uttrykk i rommet. Trespiler vil gi en varme til rommet. Valg av treslag vil variere etter hvor mye spill og struktur i treverket som ønskes.

Spiler både til vegg og tak i flotte Wood Hotel Mjøstårnet.

Spiler både til vegg og tak i flotte Wood Hotel Mjøstårnet.

Hos Vyrk er det mulighet for å variere kjerne, farger, dimensjoner og overflatebehandlinger. Vi leverer de fleste tresorter, og spilene kan leveres klarlakkert, beiset, oljet eller malt. Om du har spørsmål knyttet til våre spile-elementer eller noen av våre andre produkter, ta gjerne kontakt med oss.