Spiler i tre tilfører rommet et moderne uttrykk, og er spennende å bruke både innvendig og utvendig. Hos Vyrk og Trysil Interiørtre produserer vi spiler i alle treslag, med et stort utvalg av ulike overflatebehandlinger. Prefabrikkerte spile-elementer vil kunne gjøre jobben raskere og enklere, og trenden tilsier at flere ønsker spiler for å bryte med det mer tradisjonelle.

Spile-elementer er med på å skape flotte visuelle uttrykk på vegger og tak. Vi leverer spiler i ulike treslag og med ulik overflatebehandling. Det er også mulig gjennom riktig overflatebehandling at spilene tilfredsstiller ulike brannkrav. På baksiden av spilene finner man en akustisk duk, som er med på å gi god lyddemping og redusere støy i rommet. Spilene kan leveres med ulike spalteåpning, som også er avgjørende for akustikken i rommet.

Spiler levert til Hotel Alexandra i Loen, med spiler i ulike spalteåpninger for uttrykk og akustikk.

Med den gode lyddempingen man oppnår av spiler, er det ofte valgt av arkitekter i rom der akustikken spiller en stor rolle. Ofte gir rom med høy takløsning utfordringer knyttet til lyd, noe som spile-elementer kan være med å nøytralisere. I tillegg til de akustiske fordelene vil spiler kunne bryte med andre vegg og takflater, og skape et flott uttrykk i rommet. Trespiler vil også kunne gi en varme til rommet, og valg av treslag variere etter hvor mye spill og struktur i treverket som er ønsket.

Spiler både til vegg og tak i flotte Wood Hotel Mjøstårnet.

Hos Vyrk og Trysil Interiørtre har man ingen «standard» spiledimensjon eller utførelse. Det er også mulighet for å variere kjerne, farger, dimensjoner og overflatebehandlinger. Vi leverer de fleste tresorter, og spilene kan leveres klarlakkert, beiset, oljet eller malt. Om du har spørsmål knyttet til spiler, spile-elementer eller lignende, ta gjerne kontakt med oss.