Vi er glade for å kunngjøre en spennende tilbakekomst – vårt tidligere Bærekraftpanel vil igjen bli kjent som Trysilpanelet. 

Når vi skulle oppdatere Trysilpanelet var det med mål om å lage det mest bærekraftige panelet på markedet. Som noen kanskje husker, het panelet tidligere Trysilpanelet. Vi har alltid vært stolte av dette navnet, men da vi skulle oppdatere panelet, med mål om å skape det mest bærekraftige panelet på markedet, ble også navnet endret til Bærekraftpanelet. Nå er tiden inne for å ta tilbake det kjære og kjente navnet og gjenopprette forbindelsen til røttene.

Trysilpanelet bærer med seg historien til dette vakre området i Innlandet, hvor tradisjonelle håndverksmetoder har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. I over 60 år er det blitt produsert paneler med edelfinér ved Vyrk sitt anlegg i Trysil. Med utgangspunkt i design og industrikompetanse fra Trysil Interiørtre har vi utviklet et produkt som møter fremtidens miljøkrav. Ved å velge navnet Trysilpanelet ønsker vi å hedre denne tradisjonen samtidig som vi fremhever vårt engasjement for bærekraft og miljøvern.

Trysilpanelet er laget av fornybare ressurser og produsert med miljøvennlige prosesser for å minimere vår påvirkning på naturen og fremtidige generasjoner, i tillegg til å kunne leveres med en helt unik panteordning. Ved å velge Trysilpanelet vil du få et eksklusivt og varig uttrykk i rommet, samtidig som behovet for hogst og naturinngrep reduseres. Panelet kan i prinsippet leve evig, og bidra positivt med å binde karbon i bruksperioden. Denne type panel vil festes på veggen med klips og skinne, og gir med det mulighetene til å kunne ta panelet opp og ned akkurat slik man ønsker. Panelet kan også produseres med not og fjær.

Det er med stolthet og glede vi ønsker å ta navnet tilbake og dele det med dere. Trysilpanelet er ikke bare et produkt, det er et symbol på vår tradisjon, kvalitet og fokus på bærekraft.