Det er blitt en stor trend å benytte seg av det mer moderne og spennende uttrykket som man finner ved bruk av spiler og finérte plater. Mer og mer spennende er det også at treverket skal sette sitt eget preg og synes mer. Trespiler og finérte plater i forskjellige farger skaper et uttrykk der natur møter det moderne.

Vyrk har investert i en traverssprøyte som gir muligheten til å sette farger og beis, samt brannbehandling, på produktene. Alt i fra større finérte plater til spiler i alle dimensjoner fra 100mm i høyden til 1300mm i bredden kan behandles. Tre i seg selv skaper et godt innemiljø ved at det kan regulere både fukt og innetemperatur.

Beiset finérplate får fram struktur og mønster i treverket.

Å sette beisefarger på spileelementer og finérte plater vil bidra til at den flotte strukturen i treverket kommer tydeligere fram. Man ser tydeligere at mønsteret man finner i disse produktene er unikt og at det har sitt egne individuelle utrykk, noe som gjør det så spesielt. Man kan beise i den fargen man ønsker, også vil platenes struktur og spill komme tydeligere fram. Treverk gir liv til et rom.

Hvitlakkert finér av bjørk.

Vi har mulighet til å levere de fleste treslag, i fra ask, bjørk og eik til furu, kirsebær og lønn. Fra den mer rolige og harmoniske til det mer kontrastfylte og spennende. Kjernematerialene i de ulike kan også bestemmes da vi kan levere tregips, spon, fiber, MDF og kryssfinér.

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.