Møterommet vårt fikk et litt annet uttrykk da vi valgte å pusse opp, og samtidig utvide utstillingslokalene våre for å prege med nye produkter fra Vyrk. Det gamle møterommet besto for det meste av gammel, gulnet panel, og en rød metallvegg. Dette valgte vi da å dekke med ny ferdigbehandlet panel, både malt og beiset, samt en flott råkopp-kontrastvegg, og spiler på vegg og tak fra Vyrk. Her ser du en sammenfatning av hva vi gjorde under vår oppussing. 

Spiler på vegg og tak

Spilevegg og tak var det første som ble satt opp. Spilene kom i ferdige elementer, og var av hvitlasert osp. Når spilene skrus på vegger og tak, er det viktig å skru inn skruene i labankene som man finner bak spile-elementene. På den måten vil man hindre at spiker eller skruer synes på utsiden, og spilene får et rent og lekker uttrykk. Spilene kommer også med en akustisk duk på baksiden som er med på å bidra til et godt akustisk innemiljø. Dette er noe som er viktig i spesielt møterom og store rom der takhøyden er stor og der noe skal sies. Spilene kan lages i elementer akkurat slik man trenger dem, og i de fleste treslag og overflatebehandlinger.

Spile-elementer av hvitlasert osp laget av Trysil Interiørtre.

Sette opp råkopp-panel

Det neste som sto på lista i oppussing var kontrastveggen av råkopp-panel. Råkopp-panelet kan fås i to forskjellige størrelser som vi valgte å blande inn i hverandre. Råkopp-panelet festes utrolig enkelt, og kommer i mindre avlange biter som lett festes i hverandre. Alt man trenger å gjøre da er å sette det sammen, og enten lime det på eller benytte seg av spikerpistol. Råkopp-panel er en ypperlig måte å enkelt pusse opp på, dersom du ønsker en liten forandring med en unik, og tøff kontrastvegg. Se hvordan råkopp-panel blir seende ut på badet her. 

I full gang med montering av råkopp-panel. Irene og Guro på Vyrk ble overrasket over hvor lettvint det var å montere. Oppussing trenger ikke alltid ta så lang tid. 

Ferdigmalt panel

Den beisede og malte veggen er ferdigbehandlet hos oss på Vyrk. Vi valgte å kombinere vår egen beisefarge, Skogshorn, med en malt vegg i fargen Wisdom fra Jotun. Begge fargene er i hovedsak ganske mørke, men passer hverandre fint. Beisede vegger gir et lunt og lekkert uttrykk. Skogshorn er av de mørkeste beisefargene vi har, men i åpne rom som får inn en del naturlig lys blir ikke denne fargen virkende altfor mørk. Se vårt utvalg av egne beisefarger her.

Beiset vegg i fargen, Skogshorn og malt vegg i Jotun sin farge, Wisdom. All panel er ferdigbehandlet hos oss på Vyrk.

Slik ble altså det ferdige resultatet, og det ble en stor forskjell. Dersom du har noen flere spørsmål om produktene som ble benyttet under oppussing så ta gjerne kontakt med oss. Kom gjerne også innom oss på vår utstilling i Rogne som holdes åpent hverdager fra 08-16. Vi har også en liten utstilling i Oslo, der det er mulig å komme innom for å se på fargene våre.

Det ferdige resultatet ble et lekkert og delikat møterom, og en utvidet utstilling i Rogne.

Velkommen innom.