Spiler er kommet inn i trendbildet for fullt, og virkelig tatt markedet med storm. Norsk treverk er verdsatt, og er en regjerende trend. Spiler ble tidligere forbeholdt større prosjekter og offentlige bygg, men er nå blitt mer og mer populært i private bygg som offentlige. 

Spiler som kontrastvegg

Den økende populariteten til spiler kan være at det bryter litt med den tradisjonelle bruken av treverk. Samtidig er det kun fantasien som setter grenser for hvor spiler kan benyttes. Enten det er som en kontrastvegg, i himling for god akustikk, eller som et stilig innslag på kjøkkenøya. Spiler benyttes som oftest i himling eller på vegg, og den økende forespørselen etter spiler tyder på at flere og flere ser den positive gevinsten treverk gir innendørs. Med et økt fokus på miljø og de bærekraftige materialene, kombinerer vi det tradisjonelle treverket med det moderne ved bruk av spiler.

Spile-elementer for enkel montering

Våre spile-elementer er allerede sammensatte spiler på enten bakplate eller monteringssystem som enkelt settes sammen på vegg eller tak sømløst. Å montere hver enkel spile vil kreve presis nøyaktighet og riktige verktøy for å få et ønsket resultat. Våre spile-elementer gir mulighet til å feste spilene bakfra, uten synlige skruer, noe som er med på å gi et rent og moderne uttrykk. Med våre monteringssystemer har man mulighet til å velge akustisk duk i tre forskjellige farger. Denne duken, sammen med spalteåpningen på spilene er med på å bestemme den støyreduserende effektene. Ofte benyttes spiler eller våre perforerte plater i rom der akustikk spiller en stor rolle.

Vårt nyeste produkttilskudd for spiler er våre egne kryssfinérspiler av overfinérert eik. Med mulighet for å beise og male i ulike utførelser på overfinérert bakplate. Her er det kun fantasien som setter grenser, og mulighet til å utformes slik man ønsker for unike uttrykk. Vi har også opprettet egne spilemoduler med skjult innfesting til både tak og vegger, til bolig og hyttemarkedet. Disse spilene er ferdige moduler som kommer på bakplate. Disse kan også beises og lakkeres i alle utførelser for nøyaktig det uttrykket du er ute etter.