Beiset panel har en utrolig evne til å forandre stilen i et rom avhengig av farge, profil, dimensjon og retning på panelet. Det finnes utrolig mange måter å gi panelet et mer personlig preg tilpasset ditt prosjekt. Inspirasjon finner vi overalt og det er ingen fasit på hva som er riktig og galt. For deg som liker det naturlige vil våre tre lune, brune toner; Bitihorn, Vassfaret og Beitobrun, være et godt alternativ og gi ethvert rom et gyllent preg som står seg godt på veggen.

Enten du skal bygge nytt, eller bare pusse opp er panel et fantastisk produkt å benytte enten som en kontrastvegg, eller på vegger og tak i hele rommet. Panelet kan gi rommet et personlig preg, enten du velger liggende eller stående, smal eller bred dimensjon på panelet. Felles for våre tre lune og brune toner er at de alle gir en lun atmosfære, og står seg godt på veggen over tid.  Alle våre brune toner står seg godt til litt spreke farger på interiør eller innredninger. Her er det absolutt ingen grunn til å holde tilbake, og interiør med både gule og røde toner i seg vil gjøre seg fint til våre beisfarger. Våre naturlige brune beisfarger fremstår lune, harmoniske og tidløse, og setter sitt unike preg på vegger og tak.

Våre tre lune, brune toner

Våre tre lune, brune toner

Beitobrun

er av våre lyseste brune toner. Den er perfekt for de som ønsker det naturlige uttrykket av treverk, der mønsteret og trestrukturen kommer tydelig frem. Det er viktig å tenke på at de lyseste tonene oftere lar seg påvirke av fargene på omgivelsene.

Vassfaret

er vår nye mellomfarge som gir et lunt og behagelig uttrykk. Den har en herlig gråbrun tone, som vil stå seg fint på veggen og som vil la treverket skinne gjennom.

Bitihorn

er av våre mørkeste bruntoner og gir rommet et mørkt og tidløst uttrykk. Den mørke beisen inneholder mer fargepigmenter, som gjør at fargen vil kunne holde seg bedre over tid. Klikk her for å se hytte beiset med Bitihorn. 

Alle våre lune, brune toner gir ethvert rom en naturlig og myk fremtoning, og gir et godt utgangspunkt for å kunne innføre andre stemningsfulle farger på omgivelsene. Ta gjerne en tur innom våre utstillinger, og ikke nøl med å ta kontakt når fargevalg skal tas.