Inspirasjon finnes overalt – og inspirasjon er viktig uansett hva man skal foreta seg. Enten man skal bygge nytt, pusse opp eller bare ønsker en liten forandring, er det iblant vanskelig å vite hvordan man ønsker å ha det. I et hjem er det viktig å omgi seg med tekstiler og materialer som sammen kan skape en trygg base. Det viktigste er å skape et rom med en god atmosfære og en koselig følelse. Derfor har vi samlet en hel del inspirasjon og funnet boligtrender vi absolutt elsker til hjemmet ditt.   

Tre er tidløst

Boligtrender er ofte en god inspirasjonskilde. Når man lager seg et hjem er det viktigste å velge det man trives med, og som gir et godt resultat. Det er ingen hemmelighet at vi i Vyrk brenner for tre. Tre er tidløst og ofte uavhengig av trender. Hvilke tresorter som er i vinden, er allikevel noe som vil forandres fra tid til annen. Både på interiør, vegger, tak og gulv er tre et unikt materiale, som sjelden ikke er trendy. Et økt fokus på å benytte bærekraftige materialer, spiller også en stor rolle for at tre er så trendy. Tre fungerer som et varmt og lunt innslag i hjem og bolig. En kombinasjon av tre sammen med andre populære elementer, som blant annet messing og marmor gir et moderne og lekkert uttrykk. Å bringe naturen inn i rommet gir for mange en harmoni og indre ro. Enten det er gjennom blomster, strå, kvister eller tre på gulv og vegger.

Spiler

En trend vi virkelig tror er kommet for å bli er spiler. Med ulike bruksområder, og begrensninger der kun fantasien setter en stopper, er det ikke rart spiler er en populær trend. Spiler kan brukes like godt ute som inne – til vegger og tak, sengegavl og møbler. I tillegg til å gi et eksklusivt og naturlig preg på rommet, vil det også bidra positivt til rommets akustikk. Et spiletak vil gi rommet et løft, og forsyner rommet med det lille ekstra. Enten det være til kjøkken eller gang, vil spile-elementer tilføre rommet et naturlig og modernisert preg.

Spiler - boligtrend i tre

Finerplater

Er det en trend som gir rene linjer, og samtidig er funksjonelt så er det finerplater. Finérte plater gir ofte en type minimalisme til hjemmet som mange ønsker seg. På den måten har de stått sterkt som en trend den siste tiden. Finerplater både naturlig eller behandlet med beis eller maling benyttes i både vegger og tak, men også som et populært alternativ; på kjøkkeninnredningen. Å bruke finerte plater som en del av kjøkkenet vil gi et personlig uttrykk med uendelige muligheter. De rene platene vil tilføre rommet liv og en lunhet mange ønsker.

Finerplater i bolighus - trendy med tre

Panel

Tradisjonell men trendy er definisjonen på panel. Det tradisjonelle treverket som panel er, åpner opp for gode muligheter til å kombinere det naturlige med det moderne. I følge Jotun kan fargetrendene for året oppsummeres med ett ord – mangfold. Dette viser at det kan benyttes spennende fargekombinasjoner, og at det meste er lov. Farger påvirker oss, og både interiør og tekstiler er med på å bestemme uttrykket og stemningen i hjemmet. Både beiset og malt panel preger både hytte og boligmarkedet, og mange tyr til lettvinte løsninger, som å få panelet ferdigbehandlet.

Vi kommer til å se mer av ton-i-ton, og mer av de spreke fargene. Det fine med panel er at det kan varieres på de fleste måter, både gjennom retningen på panelet, fargen, og uttrykket du ønsker å få frem.

Glassvegger

Glassvegger er et ypperlig alternativ i hus eller leiligheter med dårlige planløsninger. En lekker glassvegg vil kunne løfte rommet og verdien på boligen. I rom der man gjerne ønsker mer lys, vil glassvegger kunne være et smart valg. Våre New York Style-glassvegger med sorte sprosser gir et stilig element til interiøret. På lik linje med våre andre produkter vil også glassvegger gi mulighet for skreddersøm tilpasset ditt byggeprosjekt.

 

Trender er i stadig endring, og det kan være lurt å ikke følge boligtrender slavisk, i frykt for å ende opp med et hjem uten en personlig touch. Det viktigste er å velge farger og elementer du liker å oppholde deg i, og som du trives med lenge.

Boligtrender kommer og går, det viktigste er å finne det personlige uttrykket man ønsker. Ta gjerne kontakt med oss i Vyrk ved spørsmål eller mer informasjon.