Dette tiåret er en stor hyllest til fargene. Vi har lagt fra oss mer av det nøytrale, og ønsker å prege vegger og interiør med sterkere og friskere farger. Våre beisefarger matcher den fargerike paletten som vi nå er inne i og som vi ser mange ønsker seg, både på hytta og i hjemmet.

Ta med naturen inn

Vi ser flere og flere som ønsker å ta med naturen inn. Fargene vi trives med og opplever ute, tar vi ofte med oss inn. Beisefarger er det nærmeste man kan bringe naturen inn i sin egen stue. Det naturlige treverket preget med våre flotte beisefarger. Alt fra lyse, naturlige toner, til det mer grålige, eller mot det mer brunsorte. Det våre beisefarger har til felles er at de står utrolig godt til den flotte fargerike paletten som skal synes på interiøret.

Vi inspireres av naturen rundt oss. Vi ser ofte at hytter ved sjøen ønsker en lysere look, som påvirkes av svabergets lyse gråtoner, og sjøen. Våre beisefarger Gråkampen, Synshorn og Lys Valdresgrå er ypperlige alternativer til den lyse fargepaletten. Disse beisefargene fremheves også ved hjelp av freshe farger på interiør, som litt sterkere pasteller og flotte, grønne planter. Beiset panel gir en naturlig stil på rommet, men føles samtidig lun og inspirert av den nærliggende naturen.

 ___________________

Ton-i-ton fargepalett

Fjellhyttene holder seg fortsatt litt mer mot det mørke skogspreget. Der ser vi at det er de mørke beisefargene som velges; Spåtind, Skaget og Makalaus, er blant de mest populære fargene som velges til skogs- og fjellhytter. Igjen ser vi påvirkningen av naturen, og et ønske om å bringe de mørke fargene fra både skogen og fjellet inn i rommet. Men det de alle har til felles er et lunt uttrykk. Det velges ofte lik farge på vegger, tak og listverk for å få en ton-i-ton fargepalett. I den siste tiden er det blitt mer og mer populært å benytte seg av litt mørkere omramminger rundt store vinduer, for å få ute- og innerommet til å harmonere, og få naturen inn.

De fleste fargetrender er midlertidige, men våre naturlige beisefarger er klassiske og tidløse. Å prege rommet i en beisefarge gir uendelige muligheter. Spesielt når det kommer til å kombinere med farger og detaljer på interiøret. Samtidig som man kan lettere endre dette etter din egen stil og trenden på markedet. Våre farger fremhever treets naturlige struktur, gir et flott fargespill i rommet, og mulighet til å kombinere med et uendelige utvalg interiørfarger. Ved bruk av tre, vil også interiørene dempes, og den lune trenden viser seg tydelig ved bruk av beiset panel og treverk i hjemmet og på hytta.