Trysil Interiørtre og Vyrk AS har vært gjennom en fusjonsprosess, og vil fra 01.07.21 fungere som en juridisk enhet. Gjennom denne fusjonen samles produksjonsenhetene under ett og samme navn, og en felles ledelse for å ytterligere styrke satsingen.

Vyrk kjøpte opp Trysil Interiørtre i desember 2018, og sistnevnte har i lengre tid profilert seg under merkenavnet Vyrk.

Vyrk AS består nå av tre produksjonsavdelinger på Innlandet. En avdeling med glassveggproduksjon på Stange, en produksjonslinje for overflatebehandling av kledning, panel og listverk i Valdres. Samt en fabrikk i Trysil som er blant Norges ledende innenfor produksjon av spiler og finérte plater. Det er i senere år investert flere millioner i nye maskiner og digitalisering. Dette for å effektivisere produksjonen i årene som kommer, og vekstambisjonene er store.

  • Vyrk har nå tatt enda et utviklende og motiverende steg for å nå eiernes mål. Fusjoneringen gjør at vi står sterkere sammen i møte med de utfordringene som kommer med stor vekst, sier daglig leder Ole Peter Tangnæs.

Vyrk har i overkant av 50 ansatte. Samt et mål om å nå 110 millioner kroner i omsetning i løpet av 2021. Et av målene med fusjonen har ifølge Vyrk vært å skape et enda sterkere fundament. Vi ønsker også å sikre gode fremtidige vekstmuligheter på markedet.

  • Det er spennende tider vi går inn i, med sammenslåing av de tre bedriftene er vi nå en komplett leverandør som kan løse de fleste utfordringene for våre kunder. Vi kan levere våre produkter samlet til byggeplass, og dette vil være en stor fordel for våre kunder, sier største eier og gründer Steinar Lyseng.