Med våre enkle spile-elementer kan du enkelt tilføre rommet et delikat og eksklusivt preg. Vyrk kan nå levere 3 ulike typer av spile-elementer som er standard og lagerførte. Spile-elementene bidrar til å skape flotte visuelle uttrykk på både vegger og tak. Treverk bidrar til et godt inneklima, samtidig som spiler har en naturlig god lyddemping og bedrer akustikken i rommet.  

Spilevegg for et sømløst uttrykk

Våre standard, lagerførte spile-elementer gjør det utrolig enkelt for deg som ønsker å benytte spiler på ditt neste prosjekt. Våre standard elementer har skjult innfesting og kommer i tre ulike typer, lakkert furu, lakkert eik og hvitpigmentert furu. Alle kan monteres skjult og kommer på sort bakplate. Dimensjonen våre lagerførte spiler kommer i er 600x2400mm. Spilene på elementene gir et sømløst uttrykk, og trenden viser at flere ønsker å bryte mer med det tradisjonelle.

 

 

Tre har en fantastisk evne til å kunne forandre stilen i et rom, enten det brukes i taket, som kontrastvegg eller i hele rommet. De rene linjene fra spilene vil kunne gi en varme til rommet, og skape et lekkert uttrykk. Enklere blir det faktisk ikke å få til en lekker spilevegg der du ønsker det. Å sette opp spilevegg utføres raskt siden man slipper å måle opp og montere hver enkelt spile. Dette har vi allerede gjort for deg. Ferdigmontert på en sort bakplate, klar for å skrus på veggen og få arbeidet gjort på liten tid.

______________________

Kun fantasien setter grenser

I tillegg til våre standard, lagerførte spile-elementer lager vi også spile-elementer til egne unike prosjekter der kun fantasien setter grenser. Man kan velge ulike treslag, ulike farger, ulike dimensjoner og overflatebehandlinger. Ønsker du mer informasjon om våre standard, lagerførte spile-elementer, hvordan man kan sette opp spilevegg, eller vårt vanlige utvalg av spiler, ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

T.v: Fyrí Hotel Spa med elementer av gamle eikeplank i taket, Hotel Alexandra med eikespiler og Campus Ås med spile-elementer i forskjellige dimensjoner.