Mange er bevisste på å velge de varme fargetonene når hytta skal innredes. Den store hyttetrenden har snudd fra grått til brunt. Brune beisfarger skaper en lun atmosfære, og særlig på hytta velger man ofte de mørke og varme tonene. Noe som er helt optimalt for et koselig hyttemiljø.

Den komplette hytteatmosfæren

Tidligere har også hyttene vært preget av den minimalistiske stilen, med mye innslag av grått og hvitt. I senere tider har de brune, varmere tonene kommet raskt voksende tilbake. Trepanel med synlige kvister og årringer er også i vinden, og gir den komplette hytteatmosfæren. De brune og mørkere tonene er ofte satt sammen med de litt tradisjonelle hyttefargene, som blant annet rødt.

Eikås hytte på Golsfjellet

Østerdalspanel med fargen Skogshorn, med flotte innslag av rødt interiør.

Samme farge på vegger og tak

Flere velger også å beise både tak og vegger i samme beisefarge. Eller beise taket i en litt lysere nyanse av fargen på veggen. Fortsatt er det mange som velger hvitbeiset eller hvitmalt tak, for å lysne opp rommet. Mange mener beiset tak i lik tone som veggen, gir en følelse av lunhet. Vinduskarmer er det også flere som velger å beise i en mørkere farge, for å få ton-i-ton. En mørkere utforing gir ofte følelsen av å bringe naturen inn i rommet, og ofte et litt roligere uttrykk.

Brune beisfarger gir et lunt og lekkert uttrykk.

Vegg, tak og utforing i samme beisefarge skaper et lunt og helhetlig uttrykk. Her i fargen Spåtind.

Beiset panel for den lune følelsen

De fleste ønsker en lun atmosfære på hytta. Mange velger derfor brune beisfarger på panelet for å oppnå den lune følelsen når de pusser opp eller bygger hytte. Vi kan levere våre beisefarger akkurat slik kunden etterspør, da vi kan brekke og blande våre helt egne unike farger. Beiset panel gir et lunt og rustikt preg i de aller fleste farger. Har du spørsmål om farger eller panel så ta gjerne kontakt så hjelper vi deg.